София. Ускореното развитие на дигитализацията на сградите, бизнес процесите и

...
София. Ускореното развитие на дигитализацията на сградите, бизнес процесите и
Коментари Харесай

Дигиталното лидерство е отговорност и споделяне за развитието на сектора

София. „ Ускореното развиване на дигитализацията на постройките, бизнес процесите и домовете слага в нова светлина понятието за водачество в бранша, както и етиката на водача. Онези, които водят в нововъведенията, предусещат и изпреварват трендовете, към този момент не могат да запазят водачеството „ за себе си “. Напротив, съгласно новата бизнес нравственос от тях се чака непроменяемо да споделят достиженията и знанията си.
Окуражителен и важен за бранша образец в тази посока за целия район на Югоизточна Европа е безплатният програмен продукт EcoStruxure Power Design, създаден от водача в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric “. Това оповестиха от пресцентъра на Schneider Electric .

Софтуерът е особено предопределен за електропроектанти. Той предлага елементарно, бързо и несъмнено изчертаване и оразмеряване на електрически уредби НН и СрН както по настрана, по този начин и разглеждайки ги като едно цяло в границите на плана. Новото решение разрешава дефиниране на разнообразни режими на зареждане, запазване на товарите с дизел генератор и UPS. То дава опция за експортиране на еднолинейните схеми в dwg формат и изчислителната част в pdf и word. Новият програмен продукт EcoStruxure Power Design предлага калкулации в действително време, настояща база данни и автоматизирани актуализации, икономисва време и улеснява работата на електропроектанта.

„ Днес повече от всеки път имаме потребност от съгласуваност – онлайн и отдалечено, IoT и умни софтуерни решения, “ споделя Радослав Кошков, районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово. „ Удовлетворени сме, че посредством високотехнологичните решения, които предлагаме, автоматизацията и опцията за отдалечен достъп до всички нужни запаси и системи нашите клиенти, сътрудници, а и ние самите успяхме и продължаваме доста бързо да се приспособяваме към динамично изменящата се обществена и икономическа среда. Вярваме, че даването на новаторски и безвъзмездни цифрови принадлежности е доста добра процедура и ще продължим в тази посока “, обобщава той.

Освен че дава EcoStruxure Power Design гратис, Schneider Electric обезпечава и гратис образование за експертите, с цел да се възползват в оптималната степен от функционалностите на приложението. Откакто е разполагаем (вече близо 9 месеца), софтуерът е свален съвсем 1300 пъти единствено в страните от Югоизточна Европа. От Schneider Electric са дали образование на над 200 проектанти в района, от тях 130 в България, а останалите в Албания, Македония и Косово. Мениджмънтът на компанията за четирите балкански страни е със седалище в София.
EcoStruxure Power Design се базира на личната IoT платформа на Schneider Electric –EcoStruxure. Благодарение на нея става допустимо действието на умните заводи на компанията в България и по света. Тя разрешава свързване на устройства в разнообразни архитектури съгласно мащаба на всеки обект, ръководство и събиране на данни, както и работа с принадлежности за превантивна и предиктивна поддръжка.

За EcoStruxure:
EcoStruxure™ е отворена, оперативно съвместима и задействана за IoT систематична архитектура и платформа на Schneider Electric. EcoStruxure обезпечава висока стойност за сигурността, надеждността, успеваемостта, устойчивостта и свързаността на нашите клиенти. EcoStruxure внедрява достиженията в областите на IoT, цифровата подвижност, датчиците, облачните технологии, цифровия разбор и киберсигурността, с цел да даде иновация на всички равнища. Това включва свързани артикули, софтуери за мониторинг и надзор, приложения за разбори и услуги. EcoStruxure™ е внедрена допълнително от 480 000 уеб страницата с поддръжката на повече от 20 000 разработчици и свързва над 1,6 милиона актива под ръководство посредством повече от 40 цифрови услуги.

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде опция на всички да се възползват оптимално от силата и ресурсите на планетата за постигането на прогрес и резистентност за всички. Ние назоваваме това Life Is On.
Нашата задача е да бъдем вашият цифров сътрудник за резистентност и успеваемост.
Ние управляваме цифровата промяна посредством консолидиране на водещи в международен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, надзор, програмен продукт и услуги през целия витален цикъл за реализирането на интегрирано ръководство на компании, домове, здания, центрове за данни, инфраструктура и промишлени браншове.
Ние сме най-локалната от световните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които одобряват и се въодушевяват от нашите споделени смислени цели и полезности за приобщаване и овластяване.

Научете повече на:.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР