София. На събрание на входа“ приличат коалиционните преговори, ПП ще

...
София. На събрание на входа“ приличат коалиционните преговори, ПП ще
Коментари Харесай

Еленко Ангелов: На „събрание на входа“ приличат коалиционните преговори, ПП ще ги бият с камъни напролет

София. На „ заседание на входа “ наподобяват съдружните договаряния, Политическа партия ще ги бият с камъни през пролетта. Това сподели Еленко Ангелов, психолог, в „ Беновска пита “ във, във и по Радио К2 на 93.9MHz, оповестиха от екипа на предаването .

„ Как се чувствате 6 дни откакто избрахме президента Радев за повторно? “, попита водещата Илиана Беновска. Еленко Ангелов отговори: „ Кои ние? Тук нали не блокирате, че сутринта се разсъниха с следващо ново блокиране във фейсбук поради хомошеги. Много са докачливи. Правя си мемета и смешки, само че по какъв начин да ти отговоря, да не вземе да отиде канала в Ютюб! Думата гей значи радостен, те хомосексуалистите си я присвоиха през 70-те години. Ами хайде по-весело, пичове! А другояче по какъв начин се усещам, усещам се като подреден поляк от гейове! “.

Еленко Ангелов сподели, че е очаквал успеха на Радев на президентските избори, само че се усеща необичайно, тъй като изборната интензивност е била доста ниска. Той продължи: „ Това не значи ли, че хората не ги мързи и не са безотговорни, а дават углавен избор, че не могат да ги гледат всички тези претендиращи, по какъв начин беше – „ политиката, глупако! “. Това ти ли го измисли, то не е ли „ стопанската система, глупако! “ на Бил Клинтън? “. Водещата отговори, че в действителност ѝ е послужила фразата на Бил Клинтън, само че в България тя би трябвало да звучи „ политиката, глупако! “. Ангелов цитира думите на Гьоте, че най-неприятните крадци са тези, които ти крадат времето и настроението и добави, че с всички тези избори и балотажи единствено ни крадат времето и настроението. Водещата на собствен ред цитира думите на артиста Миро, който споделя, че най-ценното му нещо е времето и би трябвало да го цени.

Еленко Ангелов съобщи, че не се усеща добре след изборите. Водещата попита по-добре ли щеше да се усеща, в случай че Борисов беше спечелил. Ангелов отговори: „ Ще ти отговоря генерално – единственото, което обичам на тази народна власт е, че ми разрешава да я ненавиждам. Миналия път ти споделих в твоето студио, че одобрявам демокрацията единствено в истинския ѝ тип, където право на глас са имали единствено грамотни хора. Неграмотни и плебеи нямат право да гласоподават. Писна ми да чувам цитати от Чърчил, че нищо по-добро не е измислено. Е, по какъв начин да не е измислено? В истинската народна власт необразован не гласоподава. Но по какъв начин се усещам! Чувствам се като прецакан, тъй като, като очевидец на тези 30 години, младостта ми отиде, е, че това не работи. Работи за една дребна каста от хора. Може да им видите палатите, колите, децата, които учат в чужбина. Но тази народна власт не работи! “.

Преговорите за сформиране на съдружно съглашение сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България
„ Но до момента в който дмете момчета, симпатяги, Кирил Петков и Асен Василев, водят договарянията, през това време твоят любим Бойко Борисов рита топка, трети мач изигра от време на изборната акция за парламент и президент. Какъв знак дава? “, попита Беновска. Еленко Ангелов отвърна, че презира сегашната ни народна власт генерално и за последните 30 години не е видял нито един патриот. Той продължи: „ Ти сега предотвратяваш едно ликвидиране, аз бях решил тези простаци да ги убия с безмълвие! Сега ти ме караш да приказвам и не мога да ги убия с безмълвие. Какво искаш да проучвам? Всичко е „ пунта-мара “ и ти го знаеш доста добре! Гледах преди мен доцент Стойчев, проучва ги като кеч-мания. Повечето от тях са си другари зад кулисите, работата ми е такава, че познавам и дамите им, и любовниците им, и децата им. И в този момент отново чувствам една политкоректност, в случай че би трябвало същинският Еленко Ангелов да ти дава отговор, ще е ужасно! Презирам ги! Хора, вижте им физиономиите, покажете ми един, който да не е долен човек! Бойко от секссимвол погледни на какво замязя. Не знам Лъчо мозъка ли му дава тези медикаменти. Той на нищо не наподобява в този момент, унищожиха го! “.

„ Недейте по този начин, него го няма да се отбрани сега! “, отвърна Беновска. Ангелов продължи: „ Направо си ухапвам устните, ами 70% споделиха, че не ви желаят, какво ми вършиме заседание на входа! “.

Еленко Ангелов продължи: „ Преди малко казахте, че Гроздан Караджов се връща в политиката, по какъв начин може такива компрометирани персони, хайде да не не преставам, че не е тук да се отбрани. Това е „ продължаваме подмяната “, 70% от хората споделиха, че не ги желаят! Време е да се замислим, тази народна власт не работи! Кирил Петков и Асен Василев с камъни ще ги бият през пролетта “.

„ Но Кирил Петков и Асен Василев се канят да отстраняват най-големият си спонсор, притежателя на „ Еконт “ Николай Събев, който подари 300 000 лв. за акцията им и се говореше, че ще стане министър на превоза. Сега се приказва, че въпросният Гроздан Караджов ще става министър на превоза! “, продължи Беновска. Еленко Ангелов отговори: „ Как при работещ бизнес ти ще вървиш на някаква заплатка, дето в „ Макдоналдс “ взимат повече? “. Водещата отвърна, че може би се забавлява и продължи: „ Събев познава добре инфраструктурата и може би добре ще се занимава, в случай че има тази опция! “. Ангелов изясни, че един път единствено е разговарял със Събев по телефона, когато е разпространявал с „ Еконт “ книгата си с подпис и може да каже, че не е имало никакъв проблем. Той добави, че Събев е будист и сподели намиращата се в студиото глава на Буда, като изясни, че върху главата му в действителност има охлюви, които са се качили там, с цел да го предпазят от слънцето, до момента в който Буда е бив в пустинята за следващото си просветление.

„ Дали ще се качат някакви „ охлювчета “ на главата на Николай Събев? “, попита Беновска. Събеседникът ѝ отговори: „ Не можеш да влезеш в едно тресавище и да искаш да излезеш изсъхнал. Знам, че е жалко, ще вляза в факсимиле, само че е тресавище! Демокрацията в този си тип не работи! “.

Беновска продължи: „ Не се оказаха „ охлювчета “, тъй като ПИК доста бързо ги хвана и се оказаха предната нощ пред централата на Българска социалистическа партия и там какво са говорили не знам! “. Ангелов отвърна: „ Кои са Българска социалистическа партия? Това същите ли са, които направиха летящата паница на „ Бузлуджа “. Водещата продължи: „ Помниш ли Маяковски – кажем ли Ленин, разбираме партията, кажем ли партията, разбираме Ленин. Така ще го преразказвам – Кажем ли Нинова, разбираме Българска социалистическа партия, кажем ли Българска социалистическа партия, разбираме Нинова! “. Събеседникът ѝ отвърна: „ Аз съм монархист. При монархията си имаш цар, в случай че не ти харесва този цар – вземи тази гилотина. А демокрацията е едно двуличие в международен мащаб. Ние отново си имаме царе. Да не приказваме, че притежателите на банки и корпорации са същинските царе. И групово решение! Те нарязаха „ Козлодуй “ и цялата страна – групово решение! Вземи тези въздушни коридори, вземи тези самолети, вземи това злато! Ние сме единствената бананова република без лични насаждения, споделя един мой другар от фейсбук Тони. Ти ме караш да проучвам някакви неща в подтекста на политкоректност! “.

Президентът Радев
Водещата продължи: „ Не съм задала звук на политкоректност и с цел да го схванеш, дано забележим коментара на седмицата преди да преминем към нашия обичан президент Радев! “.

Беновска: Президент Радев, боязън ли ви е от Конституцията? Скоро „ звукът на тишината “, на мълчанието, ще избухне!
Президент Радев, на 21.11.21-ва, на балотаж с ректора на ректорите проф. Анастас Герджиков, се добрахте до 2-ри мандат президент на България. Успяхте – „ по джантите “ на началник Андре Токев, с коремни възземания, с лицеви опори, с вдигнат пестник - „ президентската корона “ да остане още 5 години на главата ви.
Не ви връчих, в символ на почитание и доверие, здрава българска ябълка, както постъпих преди 5 години, тъй като Конституционният Съд на Република България алегорично постанови, че вашата здрава алена българска ябълка – вашият „ портрет на Дориан Грей - Румен Радев “ – е изгнила. Защотo дрогиран от властта си, нарушихте Конституцията на Република България.
Опитах да ви дам Конституцията. Да я изучите. За да спазвате висшия закон на родината ни. Но, вие, президент Радев, под паника отказахте да я вземете. Страх ли ви е от Конституцията? За Президентството ви, Конституцията да не е отровната книга от „ В името на розата “ на Умберто Еко?
Вие, президент Радев, избягахте от Конституцията.
Но. Пък, тропнахте едно право хорце с новите претенденти за власт.
„ Хороводка “-та беше вашата обичана брачна половинка Деси. И, тъй като, тя „ се бара “ меломанка, ще ви припомня, Румен и Десислава Радеви, и сие какво ви чака 2-рия мандат.
В една софт-рок класика от 1964 година - „ Звукът на тишината “, на Саймън и Гарфанкъл - се споделя за „ хора, които приказват без да продумат, слушат без да се чуват, пишат песни, без с глас да ги пеят “, за „ пророческите думи, прошепнати в звука на тишината… “ Но. Румен и Десислава Радеви, и сие. Звукът на Тишината, мълчанието, постоянно избухва. Като пружина, която дълго си притискал със сила…:
„ Здравей, мрак, остарели мой приятелю. Дойдох още веднъж да приказвам с теб. Заради привидение, промъкнало се безшумно, посяло семената си, до момента в който спях. И видението, което беше посадено в съзнанието ми, към момента стои там - в звука на тишината…
В сън разтревожен вървях самичък. По тесни калдъръмени улици. Под ореола на улична лампа. С вдигната яката против студа и влагата. Когато очите ми бяха пронизани от светлината на неонов лъч, който разцепи нощта и докосна звука на тишината…
И в голата светлина, аз видях десетки хиляди хора, може би, повече… Хора, които говореха без да кажат нищо. Хора, които слушаха без да чуват. Хора, пишещи песни, които с глас в никакъв случай не пеят. И никой не се осмели да наруши звука на тишината…
„ Глупаци, – споделих аз – вие не знаете! Тишината се разраства също като рака! Чуйте думите ми, на които мога да ви науча! Хванете ръцете ми, които ви простирам! “
Но, думите ми падаха като тихи дъждовни капки. И отекнаха в кладенците на мълчанието… И хората се кланяха и молеха на неоновия господ, който бяха създали…
И знакът проблесна с предизвестие. И думите се сляха в изречение. И на знака пишеше: „ Думите на пророците са написани по стените в метрото и по стените на домовете… “
И се прошепват в тишината… “ “
Президент Радев. Много скоро „ тишината на мълчанието “ ни ще избухне…
Президент Радев, боязън ли ви е от Конституцията? За Президентството ви, Конституцията да не е отровната книга от „ В името на розата “ на Умберто Еко?
Аз съм Беновска. И запитвам.

След като изгледаха видеото Еленко Ангелов сподели: „ Сега нали е съвременно – всеки самичък си преценя или националното – всеки самичък си преценява. Аз бих добавил – всеки самичък си преценява, в случай че има с какво! “.

Подаръците
Водещата подари на госта си Конституцията. Той я одобри с думите: „ Аз желая да сложа член 1 на Конституцията – управителната роля на царя! Обичам си родината, само че не и страната. Клише! Има една книга на Джон Кехоу „ Подсъзнанието може всичко “, пихме 5 ракии преди огромния му семинар, крещя му – подсъзнанието може всичко, но в случай че имаш схващане! “. Беновска отвърна, че няма подобен психически термин подсъзнание. Гостът ѝ отговори: „ Те границите станаха като границата сред България и Македония. Повечето, които гласоподават, не употребяват схващане, само че доста добре са си създали тънките сметки да са в община, покупко-продажби и по този начин нататък. Гласуват роднините им, чиновниците им, от всички корупционни схеми хора. Това са тези 30%, които поддържат това статукво. 70% не ви желаеме, тъй като аз не гласоподавам! И имам право да ругая, всички, тъй като знам, че е факсимиле, само че няма един! Тази народна власт не работи и би трябвало да завърши, само че има по-висша мощ, която ще се погрижи за това нещо! “.
Беновска продължи: „ Днес предлагам едно нещо, това са очила за изостряне на зрението, вижда се всичко в доста явен фокус. Погледни отново се тези очила и кажи няма ли да видиш някой политик? “. Ангелов отговори: „ Виждам това, което виждат 70% от хората – не ви желаеме, махайте се, Велико национално заседание и да се връща монархията, един цар, като не става – гилотина и идващият да идва! Искам да ме ръководят същински доктори, инженери, архитекти. Макар че ми е малко жалко някогашният началник на „ Пирогов “, който е добър експерт, да върви на търка скамейки! “.

Еленко Ангелов още един път съобщи: „ Тази народна власт е лицемерна! Даваха неотдавна Байдън, запис, той по този начин чете аутокюто, че най-после споделя „ завършек на цитата “. Тия нашите тук са същите, каквото им кажат, като вдигнат маркера гласоподават и Балтов, вместо да си е на мястото, какво прави в Народното събрание? Къде беше тръгнал и Калин Вельов с тупаните в Народното събрание? И Ицката – „ хип хопа ми “ – какво правиш там? Виж, обкръжил съм се с хора, които си живеем доста добре, само че от това избавление поединично се издавихме. Така че, в случай че има предприемчив комитет да ме повдигнат за цар, в случай че ми се помолят – може! “.

Ангелов попита Беновска дали е съумяла да връчи Конституцията на Радев. Тя отговори, че той е отказал да я вземе, евентуално страхувайки се, че страниците ѝ са отровни, катов в „ Името на розата “. Събеседникът ѝ продължи: „ Имам още един обичан откъс от „ Името на розата “, когато го питаха какво толкоз ужасно има в тази книга и монахът отговори, че тя те кара да се смееш. И какво толкоз неприятно има да се смееш? Ами който се смее не го е боязън от дявола. А който не го е боязън от дявола, не му би трябвало Бог! Това от дете съм го запомнил! “.

На края на диалога водещата се обърна към госта си: „ Благодаря ти за твоята искреност и твоя национализъм, който не е демонстративен! “. Ангелов отговори: „ 30 години – не работи! Няма да спра да го дублирам – откакто 70% не ви желаят, значи сте си седнали на очите. Точно като „ заседание на входа “ са се събрали и мишкуват – каква смяна със „ остарели курви “? „ Честна политическа продажница “ знаеш ли коя е? Тази, която остава вярна, даже след промяна на сводника си? Те не са продажници, никой не може да ги купи, тъй като те непрекъснато се продават! “. Така приключи диалогът сред Еленко Ангелов и Илиана Беновска в „ Беновска пита “ във facebook.com/iliana.benovska и в youtube.com/Беновска пита-Радио К2 и по Радио К2 на 93.9MHz на 27-ми ноември 2021 година
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР