София. 250 състезатели ще се включат в Държавното първенство по

...
София. 250 състезатели ще се включат в Държавното първенство по
Коментари Харесай

250 състезатели стартират в Държавния шампионат по триатлон - олимпийска дистанция

София. 250 състезатели ще се включат в Държавното състезание по триатлон този уикенд в Пловдив. Надпреварата е в олимпийската отдалеченост (плуване 1500 м.,колоездене 40 км., тичане 10 км.).

Арена на вълнуващото събитие е Гребният канал в Пловдив. На 10 юли, събота ще бъдат избрани държавните първенци в шест възрастови категории, като най-малкият участник е на 6 години. Начало на програмата за деня дават мъжете, които започват в 8 часа. Отвореният старт за амтьорите е на 11 юли, неделя - любопитно е присъединяване на три корпоративни щафети.

Шампионът от спринтовата отдалеченост в Бургас 2021 Борислав Палашев - “Палашев ” Пазарджик, който предходната година победи при младежите в олимпийската дисциплинираност, ще се опита да реализира двоен триумф от двата огромни старта на Българската асоциация по триатлон (БАТ) този сезон.

Даниела Камбурова - " Три- Екстрийм " Пловдив ще пази купата си от предходната година при дамите, като завладяващ ще е сбълъскът й с шампионката в спринта преди две седмици Анастасия Пейчева - СКПСТ “Космос ”.

Ръководството на БАТ провежда конференция с първенците - мъже и дами на 10 юли, събота от 13 часа, Конферентна зала заключителен комплекс - Гребна база, Пловдив
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР