Собственикът на Царско село Стойне Манолов говори за официалния сайт

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов говори за официалния сайт
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Хора с марка САЩ 94 влияят лошо на българския футбол

Собственикът на Царско село Стойне Манолов приказва за формалния уебсайт на клуба след изиграването на 6 кръга от шампионата и първата загуба на тима от Ботев Враца в петък.

Г-н Манолов, Царско село направи добър старт на шампионата. Доволен ли сте от резултатите досега?
- В известна степен да. Има някои мачове, в които тимът не игра добре. Конкретно мога да приказвам за първото полувреме на мача с Ботев Враца, което ни е най-слабо от началото на шампионата. Второто полувреме се взехме в ръце, само че тогава към този момент не всичко зависеше от нас.

А от кого?
- Тенденциозното съдийство. За страдание то доста ерозира в българския футбол. Ако не се вземат оптимално бързо съответни решения ще страдат всички тимове. Специално за нашия мач против Ботев Враца считам, че този арбитър взе някои решения, които не кореспондират с разпоредбите на футболната игра. Ако е наклонност е неприятно, в случай че е от неведение е още по-лошо. При двата случая обаче реферът няма място в Първа лига. Ние сме изпратили тъжба до Съдийската комисия с видеоматериал, с който потвърждаваме нашите думи. Искаме да се вземат строги ограничения. Такива съдии нямат място във футбола.

И въпреки всичко – наклонност или неведение? Какво е вашето мнение?
- Ако би трябвало да сме до дъно почтени нещата са доста по-дълбоки. Според мен има избрана наклонност. Усеща се още въздействието на членове на Изпълкома с марка „ Съединени американски щати 94 “, които въздействат неприятно на футбола.

За кого говорите?
- Съвсем скоро ще ги познаете, защото сигурно ще вземат отношение по тези въпроси, защото ще се почувстват наранени. Те ще се опитат да пазят своите протежета. Трябва ясно да се разбере, че има 4-5 поръчкови съдии, които нямат качествата да порастват нагоре, само че са избрали друга форма на работа. Те свирят на избран кръг тимове и занапред ще излиза доста информация по този въпрос. Те си знаят кои са. Те имат избрани чадъри и даже да вършат неточности биват защитавани. Голяма част от тях са от провинцията.

Трябва да признаем, че сега в БФС има едно безвремие. Това оказва ли въздействие?
- В момента футболът се управлява от кръгове, които държат безвремието да продължи и да работи в тяхна изгода. Те се възползват от обстановката, с цел да се облагодетелстват.

Къде виждате светлината в тунела на българския футбол?
- Трябва да се изчистят огромна част от хората, които ръководят сега. Лично аз би трябвало да кажа, че в случай че тези трендове се запазят дали да продължа да влагам, тъй като не виждам смисъл от това.

Да приключим и накратко за тима. Има ли развиване от предходната година?
- Да, има развиване. Отборът е по-добър, треньорът – също.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР