Феновете на Евровизия останаха ядосани, тъй като EBU изхвърли една

...
Феновете на Евровизия останаха ядосани, тъй като EBU изхвърли една
Коментари Харесай

Феновете на конкурса за песен на Евровизия побесняха от EBU, тъй като една страна беше дисквалифицирана само часове преди финала

Феновете на Евровизия останаха ядосани, защото EBU изхвърли една страна от състезанието единствено часове преди огромния край.

Joost Klein, холандският участник в тазгодишния конкурс за ария на Евровизия, няма да взе участие на финала довечера, откакто шведската полиция проверява тъжба, подадена от жена член на продуцентския екип.

В изказване на Европейския съюз за радио и телевизия се споделя: „ Холандският реализатор Joost Klein няма да се състезава в огромния край на тазгодишния конкурс за ария на Евровизия. Шведската полиция проверява тъжба, подадена от жена член на продуцентски екип след случай след представянето му в полуфинала в четвъртък вечер.

„ Докато правният развой върви по своя път, не би било уместно той да продължи в надпреварата. Бихме желали да изясним, че обратно на някои медийни известия и спекулации в обществените медии, този случай не включва различен реализатор или член на делегация.

„ Поддържаме политика на нулева приемливост към неподхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР