КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Доналд Тръмп е известен с

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Доналд Тръмп е известен с
Коментари Харесай

Тръмп все по-често насочва лични атаки срещу независимия съперник Робърт Ф. Кенеди-младши

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Доналд Тръмп е прочут с това, че насочва непрекъснати и постоянно персонални офанзиви против топ противници като Джо Байдън. Напоследък той все по-често употребява същия метод против самостоятелния претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши.

Сред последните удари, предходната седмица Тръмп разгласява почти четириминутен видеоклип онлайн, в който назова Кенеди „ подправен, ” „ Завод на демократите ” и „ Радикален ляв либерал, който е подложен на мястото ”, с цел да помогне на президента демократ. Тръмп упрекна фамилията на Кенеди като „ купчина лунатици “.

„ Той не е републиканец, тъй че не мислете, че ще гласувате за него и се чувствайте добре “, някогашният президент и хипотетичен републиканец номинираният сподели на поддръжниците си в обявата на Truth Social.

Насочването на такива гневни офанзиви против Кенеди може да алармира за угриженост от страна на Тръмп и акцията му по отношение на кандидатурата на самостоятелните в изборите, които се чака да бъдат напрегна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР