През 2021 г. Джан Яман обяви участието си в снимките

...
През 2021 г. Джан Яман обяви участието си в снимките
Коментари Харесай

Обвиниха сексапилен турски актьор в арогантност и егоизъм

През 2021 година Джан Яман разгласи присъединяване си в фотосите на сериала " Сандокан “. Работата по плана обаче беше краткотрайно замразена и възобновена едвам тази година. Турският артист приказва доста за активността си в обществените мрежи, а скорошният му отговор на негов почитател стана мотив за огромен скандал в Турция.

Негов обожател написа, че в случай че новият му сериал е сполучлив, тогава той може да бъде поканен в шоуто " Танци със звездите “. Актьорът обаче отговори: " Всъщност те към този момент ме поканиха. Но почитателите ми би трябвало да са наясно, че интернационален артист като мен не прави нискобюджетни телевизионни сериали като всички останали. "

Актьорът незабавно бе упрекнат в надменност, егоизъм, пристрастно и унизително отношение към сътрудниците си. Единственият проблем е, че турските публицисти погрешно преведоха отговора му. Звездата от " Пълнолуние " в действителност написа, че не би правил сходни излъчвания (т.е. " Танци със звездите " ) даже за пари. И това е негово право и негов избор. Тук въобще не се приказва за сериали. Това обаче не стопира злобарите, който считат Яман за навирен новобранец, написа " Труд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР