От селските райони до изменението на климата: В тазгодишните записи

...
От селските райони до изменението на климата: В тазгодишните записи
Коментари Харесай

Ръководство на еврократ за гледане на големия финал на Евровизия

От селските региони до изменението на климата: В тазгодишните записи на Евровизия има повече политика на Европейски Съюз, в сравнение с Europapa.

„ Обичаме музиката. Това е, което мога да кажа “, сподели представител на Комисията, пробвайки се да избегне въпроса по-рано тази седмица дали изпълнителната власт на Европейски Съюз има персонален любимец за финала.

Дори Комисията да не е взела отношение, конкурсните записи – които бяха гледани от повече от 162 милиона души предходната година – наподобява от ден на ден насочват към Брюксел, като някои песни даже се базират повече или по-малко категорично на Европейски Съюз.

Това е явно случай на „ Europapa “, изнесена на сцената от холандския артист Йост Клайн – явно проевропейска ария, която към този момент е спечелила сърцата на доста запалянковци от Европейски Съюз.

В своята ода за интеграцията на Европа Клайн възхвалява независимост на придвижване, което му разрешава да посети приятеля си във Франция или да направи дълга разходка до Виена без паспорт.

Все отново има доста п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР