Снимки На събитието присъстваха Министърът на туризма д-р Илин Димитрова,

...
Снимки На събитието присъстваха Министърът на туризма д-р Илин Димитрова,
Коментари Харесай

Приморско откри сезона с нов Център за Спешна помощ

Снимки

На събитието участваха Министърът на туризма доктор Илин Димитрова, Министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев и Областният шеф на Област Бургас проф. Мария Нейкова, а хазаин беше кметът на Община Приморско доктор Димитър Германов.
В наличието на формалните посетители беше оповестено основаването на филиал на Спешна помощ, който ще обезпечи грижата както за хората в района, по този начин и туристите, които през летните месеци надвишават 90 хиляди души, оповестява. 

Център за Спешна помощ към този момент откриха в Созопол, а напълно скоро следва и откриването на подобен в Царево. Трите центъра се осъществят със средства от страната след подписано съглашение с УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов ", който ще ги обезпечи с фрагменти и спомагателни екипи през летните месеци.

Редица усъвършенствания в инфраструктурата са осъществени в Приморско и в град Китен. В двата града през този сезон ще бъдат налични над 200 нови паркоместа, оповестиха от Община Приморско. На крайна права е и реализацията на първия стадий от плана за брегоукрепване на активизирало се свлачище в крайбрежната зона на Китен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР