Снимки инстаграм: Той ли е победителят във Фермата?Безспорно фаворит за

...
Снимки инстаграм: Той ли е победителят във Фермата?Безспорно фаворит за
Коментари Харесай

Той ли е победителят във Фермата?

Снимки инстаграм: Той ли е спечелилият във Фермата?

Безспорно любимец за продобиване на огромната премия в селскостопанското риалити „ Фермата “ е футболиста Костадин Велков от тим „ Канатица “.

Досега Коко се потвърди като мощен състезател и в същото време добър пълководец и уредник. Откак пое юздите на тима си започнаха и успехите в игрите и от една разпасана тайфа той направи в действителност отбор.

Оценката за него е доста висока и от двата тима, сякаш няма врагове и при съперника. И както се споделя подобен човек няма неприятни избори, което се удостоверява и с този на брачната половинка му.



Двамата са дружно близо 10 години.

Сватбата им е през 2016 година Както Коко показа и с останалите участници, двамата са родители на две прелестни дечица – Антъни, който е по-голям, и дребната им принцеса Ниа.
Но брачната половинка му в действителност обира овациите.
Страхотна хубавица с визия на международен топ модел, Никол е съвършена, макар двете бременности.

Освен че има най-яката мацка измежду останалите участници във „ Фермата “, Костадин е и измежду любимците да завоюва риалити формата.

„ Влизам във „ Фермата “, тъй като от дълго време бленувам да пребивавам на село, само че жена ми не желае “, сподели във визитката си Коко Велков, преди да прекрачи прага на стопанството и може би желае да й покаже, че живота във плантация може да е също толкоз прелестен.



Оценката на феновете за Коко е извънредно висока, просто няма някой, до който не се е докоснал и нищо чудно това да го докара до огромната победа в шоуто.
Коко е образец за отговорност, дисциплинираност и отношение!
Поздравления за Коко! Умно, работливо и отговорно момче. Носи целия тим. Заслужава успеха.

Позитивен,устойчив,резултатен. Добър млад мъж, за образец!



Браво на Коко ти си неповторим човек и заслужаваш успеха.Ти си моя любимец.Успех. 

Страхотен е, Коко! Супер земен, интелигентен и непретенциозен! Няма да го чуеш “аз,аз ”, няма да го видиш да се кара с някой, работи си добродушно, по доста и безшумно и чака да ги подреди всички до един на арената! Може единствено да се гордее със себе си!

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР