Кадри БТВГоляма рана в сърцето на Маги остави постъпката на

...
Кадри БТВГоляма рана в сърцето на Маги остави постъпката на
Коментари Харесай

Магдалена: Аз и Александър не сме заедно

Кадри БТВ

Голяма рана в сърцето на Маги остави постъпката на ерген номер 3. След шокиращата развръзка, финалистката в сантименталното предаване описа за възприятията си от този процес на събитията.

Миналата седмица изявление в същата телевизия даде Алек. Това е човек, който аз не познавам изрично. Бях му дала прошка досега, в който той даде изявление и след всичко това, което сподели към момента не мога да простя. Той се отхвърли от всичко. Категорично декларирам, че сюжет няма. Няма контракт на света, който да те накара да правиш нещо срещу волята си.


`); break case width
Нито един редактор не може да ти каже какво да приказваш. Алек не ме е карал да се усещам несигурна в възприятията му. Той ме караше да усещам споделеност. Но тук усетих, че се отхвърля от всичко. Отне ми хубавите мемоари, сподели Маги. Вече нямам доверие на нищо от това, което се случи.



Не бих го потърсила, тъй като аз не бях неговия избор. А се открих пред него. Аз и Александър не сме дружно. Последния път, когато го видях, бе 2 дни преди финала на предаването, когато гледахме дружно фрагментите от присъединяване си, твърди финалистката.

Три месеца предизвиквах себе си, тъй като не съм от дамите, които вършат първата стъпка. Това беше летвата, която аз надскочих. Три месеца показвах желанието си към този човек, възприятията си, открих се изцяло към него. Ако го срещна не бих му споделила нищо, аз задоволително приказвах три месеца. За момент не ме накара да усещам, че той е нерешителен.



Но въпреки всичко направи едно последно послание към него:

Алек ти беше тук, в това студио, и беше доста по-различен. Видях един човек, който не познавам – изрично!

Дълбоко засегната излезе от това сантиментално риалити Маги, а се очакваше да е на крилете на любовта.

 

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР