Кадри БТВГолямо разчистване в програмната си схема правят в БТВ.

...
Кадри БТВГолямо разчистване в програмната си схема правят в БТВ.
Коментари Харесай

Още едно култово предаване падна от програмата на БТВ

Кадри БТВ

Голямо почистване в програмната си скица вършат в БТВ. След като стана ясно, че нов сезон на „ Фермата “ няма да има, в този момент и едно предаване, което години на ред бе на екран отива в историята.

След 16 години в ефира на БТВ предаването „ Търси се… “ се разделя със своите фенове. Днес в „ Преди обед “ емблематичният тандем водещи – Меги и Нели, показа пред Георги Тошев, че взима това решение взаимно с медията, която постоянно са чувствали като собствен дом.


`); break case width
„ Търси се… “ за нас, както постоянно сме казвали, е един университет, който към този момент е време да приключим, съобщи Нели Хаджийска, изтъквайки, че точно доверието с колежката ѝ Меги е бил ключът към триумфа на предаването през годините.

Когато си обвързван по този чист метод с индивида до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за популярност, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, само че дружно сме вървели доста дълго време в този общ път.

Смятам, че в тази симбиоза се крие нашият триумф, тъй като ние сме доста разнообразни като хора, само че постоянно сме гледали в една посока. Имаме една и съща ценностна система и това доста ни е сближавало. Имали сме своите възходи и своите падения като отношение една към друга, само че в никакъв случай не сме разрешавали те да пресечен нашата връзка, откровена бе Меги Димчева пред Георги Тошев.



„ Търси се… “ се ражда през 2004 година в ефира на телевизия „ Ден “, а четири години по-късно дебютира в националния ефир наБТВ. Радост и горест, усмивки и сълзи, развлечение и признание омайваха аудиторията, следяща със спотаен мирис задълбочените диалози и съкровените срещи на Меги и Нели с най-интересните, известни и одобрени персони у нас.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР