Кадри инстаграмСнимките на първи сезон на риалити формата Островът на

...
Кадри инстаграмСнимките на първи сезон на риалити формата Островът на
Коментари Харесай

Познати лица участват в „Островът на 100-те гривни“

Кадри инстаграм

Снимките на първи сезон на риалити формата „ Островът на 100-те гривни “ стартираха и участници и екип са към този момент там. Водещите Александър Сано и Диляна Попова ни направиха очевидци на дългото и изморително пътешестване до Филипините. Далеч по-жизнерадостни наподобяват някои от участниците, в по-голямата си част инфлуенсъри и такива, които имат опит към този момент с този жанр завършения.

Изглежда гаджето на Мария Бакалова – Валери Григоров също ще взе участие в това предизвикателство. След като стана известен с изявите си в „ Игри на волята “ преди 2 г, а през тази година взе участие в „ Денсинг старс “, за сина на Мария Гроздева май следва ново премеждие.


`); break case width
Валери сега е във Филипините, където се снима първия сезон на риалити формата „ Островът на 100-те гривни “. Но обичаният на Бакалова не е единственият, който се намира на екзотичната дестинация. Там са още куп звезди от „ Игри на волята “ – Мис България Теодора Мудева, секси мацката Мирела Илиева, както и Слави Туджаров.

„ Когато си добър в обществената игра “, написаха двете хубавици, пускайки фотоси от плажа.

Тръгна слух, че присъединяване в сезона ще вземе и Кубрат Пулев, само че това напълно не е доказано.



Не знам за какво всичките излъчвания вид „ Сървайвър “ ги снимат единствено на острови и плажове!? Толкова ли няма хубави горски полянки да речем!? Тези плажове постоянно ми навяват асоциация за една дълбока липса на хигиена измежду участващите-пот, лепнеща от морска сол кожа подсилваща чувството от кожните изгаряния.

На необитаем остров не е зле. Особено в случай че си с точните хора.

Участник ли си? Ако да супер, поради теб ще го виждам.

Това се питаха почитателите на някои от участниците в обществените мрежи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР