снимки: БулфотоВъв Военоморското училище Н. Й. Вапцаров се състоя тържествен

...
снимки: БулфотоВъв Военоморското училище Н. Й. Вапцаров се състоя тържествен
Коментари Харесай

Кадетите от Военноморското училище във Варна получиха повишение в следващо военно звание

снимки: Булфото

Във Военоморското учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров ” се състоя церемониален обред за завършване  на образователната година, повишение в първо старшинско звание и връчване на свидетелствата за професионална подготовка на кадетите от „ Випуск 2019 ” на Професионалния старшински лицей към учебното заведение. Това съобщи сътрудник на Булфото.

В ритуала участваха кадети признати в постоянна форма на образование за образователната 2018/2019 година и кадети признати в задочна форма на образование за 2017/2019 образователни години.



За образователната 2018/2019 година в Професионалния старшински лицей бяха признати общо 54 военнослужещи, 14 от тях постоянна и 40 задочна форма на образование по специализации „ Експлоатация и ремонт на корабни радио, радиотехнически и информационни устройства ” и „ Експлоатация и поддръжка на корабни енергетични уредби ”, „ Морско корабоводене “ и „ Морски оръжия “.



Завършилите постоянна форма на образованието ще бъдат назначени на длъжности във военните формирования от състава на Военноморски сили.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР