Мъже и жени с наднормено тегло ще могат да работят

...
Мъже и жени с наднормено тегло ще могат да работят
Коментари Харесай

Разрешават на мъже и жени с наднормено тегло да стават полицаи

Мъже и дами с наднормено тегло ще могат да работят в Министерство на вътрешните работи. Това се предлага с нови промени по отношение на медицинските условия за работа в силовото министерство. От над 600 претенденти са избират единствено 150 бъдещи служители на реда.

В Академията по-пълни хора няма. Курсантите упражняват всеки ден по какъв начин да обезвредят нарушителите.

" Събираме елита и се търси салдото сред добре готови, интелигентни, младежи, които желаят да подобрят страната към по-добро. Досега хора с умерено затлъстяване оставаха отвън Академията на Министерство на вътрешните работи. В системата влизат единствено хора с показател на телесната маса до 29,9. Така обаче още за болничното заведение на Министерство на вътрешните работи отпадат хора, които са годни “, разяснява пред БТВ ст. учител по полицейска персонална отбрана Радослав Марков.

Той дава образец, че човек, който е 180 см висок и тежи 100 кг, даже и да е единствено мускулна маса – не дава отговор на критериите за банкет.

Ако измененията бъдат утвърдени, ще се одобряват и хора с показател на телесна маса сред 30 и 34,9. При изискване, че нямат други болести като хипертония и диабет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР