Снимка: kp.ruЛюбимият на поколения руснаци музикален изпълнител и продуцент Бари

...
Снимка: kp.ruЛюбимият на поколения руснаци музикален изпълнител и продуцент Бари
Коментари Харесай

Любим на поколения певец се събуди от кома. Той...

Снимка: kp.ru

Любимият на генерации руснаци музикален реализатор и продуцент Бари Алибасов, намиращ се в Изследователския институт Склифосовски, излезе от медикаментозната кома. Това заяви за Life.ru  неговият PR шеф Вадим Горжанкин.

„ Дългоочакваната вест е реалност. Татко се разсъни. Сега това е най-важното. Той не може да приказва и безусловно нищо не помни. Включително и обстоятелството, че той е Бари Алибасов. Надявам се в близко бъдеще да си върне паметта. За страдание, към момента съществува риск от вътрешно кървене на мястото на изгаряне, което може да бъде фатално. ”, сподели Бари Алибасов, младши.

Според него, да се приказва, че няма риск за живота на татко му, ще бъде допустимо след няколко дни.

Солистът на групата " Na-Na " Владимир Политов, чийто създател и водач е Алибасов, съобщи, че екипът продължава интензивно да приготвя ново турне и шоу стратегия, особено за продуцента.

Както е известно, при започване на юни Бари Алибасов беше приет в болница, откакто изпил препарат за промиване на тръби . Семейството на певеца реши да съди производителя на течния артикул. 

Близки до Алибасов считат, че заради неприятно зрение, производителят може да е объркал бутилката почистващ препарат с кисело мляко.

Превод: „ Петел ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР