Революция в търсененето на работа! Това вече е факт с

...
Революция в търсененето на работа! Това вече е факт с
Коментари Харесай

JOBee: Революция в търсенето на работа!

Революция в търсененето на работа! Това към този момент е реалност благодарение на JOBee! Да откриеш мечтаната работа към този момент е допустимо за няколко минути с помощта на  платформата, която ви грантира бърз резултат благодарение на Изкуствен разсъдък и екип от експерти. Всяка една компания и всеки претендент са неповторими сами по себе си. А с помощта на Изкуствения интелект успява да откри най-хубавия шеф за дадения претендент.

В  търсенето и намирането на мечтаната работа се управлява от разбори, основани на милиони бази данни инфорамция и свръх интелигентни подходи

Работодателите пък могат да са сигурни, че ще им бъдат предлагани претенденти, които освен са квалифицирани, само че и са подбрани в сходство с етиката на компанията и бъдещите упоритости.

Изключително значимо е да се означи, че новаторската платформаможе да бъде употребена изцяло гратис от потребителите. А целият развой трае едвам няколко стъпки:
първо посредством регистрацията в www.jobee.bg, като въвеждате име, имейл и ключова дума, а www.jobee.bg ще ви помогне за съставянето на автобиография. Необходимо е единствено да предоставите персоналните данни, обучение, професионален опит, фотография и други

Демокрацията – новото оръжие за всеобщо заличаване на 21 век 23.05.24 10:58 JOBee: Революция в търсенето на работа! 23.05.24 10:54 Псевдоелитът на страната ни е заседнал в двуличен противен слугинаж 23.05.24 10:47 Тайни и загадки: Жив ли е Евгений Пригожин и крие ли се той в Чад (ВИДЕО) 23.05.24 10:36 Големи обири на персонални данни с подправени имейли от името на Инспекцията по труда! 23.05.24 10:28 Оттук нататък цялата работa я прави Изкуствения разсъдък

Той незабавно започва  да ви изпраща рекомендации за работни позиции, които биха били забавни за вас. Разбира се, съществува и опцията сами да кандидатстване за позиции, които са ви забавни.

А какво виждат работодателите за вас, можете да разгледате в меню „ Моят профил “. Имате и опцията за изберете и „ Инкогнито профил “. До него работодателят няма достъп до персоналната ви информация (име, телефон, имейл). Той вижда единствено професионалният ви опит и обучение. Работодателят може да комуникира с вас единствено посредством известия в платформата, а изкуственият разсъдък продължава да ви предлага подобаващи за вас разгласи.

Има и алтернатива да се абонирате за обявите от дадена компания посредством бутона „ Добави в обичани “. Компаниите, търсещи фрагменти, имат достъп до данните на претенденти по своите разгласи, а тези с премиум пакет и до всички интензивно търсещи претенденти за работа, регистрирани в . За утвърдени претенденти платформата обезпечава и опция за отдалечено изявление посредством видеочат.

Повярвайте в мечтаната от вас работа, намерете я с JOBee!

Още вести четете в: Бизнес, България, Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР