Снимка БулфотоКриминално проявен мъж отново попадна под ударите на закона.Прокурор

...
Снимка БулфотоКриминално проявен мъж отново попадна под ударите на закона.Прокурор
Коментари Харесай

Рецидивист извади пистолет и заплаши жена с убийство в София

Снимка Булфото

Криминално проявен мъж още веднъж попадна под ударите на закона.

Прокурор при Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност обвинения Т.Т., на 32 години, за закана за ликвидиране - закононарушение по член 144, ал.3., пр.1, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

На 02.10.2021г. сред 05,00 и 06,00 часа в апартамент на ул. „ Иван Вазов “ Т.Т. се заканил с ликвидиране на М.П., като насочил против нея револвер и й споделил: „ По-добре ще ми е без теб, по-добре да умреш “. След това 32-годишният мъж издърпал телефон от ръката на дамата, извадил дребен нож от джоба си и й споделил: „ Млъквай или аз ще те накарам да млъкнеш “. Заканването възбудило състоятелен боязън за реализирането му у М.П. 

Престъплението, за което Т.Т. е притеглен към наказателна отговорност, е наказуемо с „ отнемане от независимост “ до 6 години. Обвиняемият е осъждан за ликвидиране и при започване на 2021 година е излязъл от пандиза. Той няма персонални документи. Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинения Т.Т. за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него, оповестиха от пресцентъра на Софийска районна прокуратура, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР