Снимки: С много цветя, бурни аплодисменти, фойерверки и под звуците

...
Снимки: С много цветя, бурни аплодисменти, фойерверки и под звуците
Коментари Харесай

Бургас изпраща 2200 абитуриенти

Снимки:

С доста цветя, бурни овации, фойерверки и под звуците на духова музика мина първият церемониал на зрелостниците от Випуск` 2024 година на Бургас, оповестява.

Абитуриентите дефилираха елегантно с бални рокли и костюми по ул. „ Александровска “ и ул. „ Богориди “ до Морската градина, закичени със особено направени ленти с надпис „ Абитуриент 2024 Бургас “.



На терасата до КЦ „ Морско казино “ ги посрещна парад занаятчия, който ги насочи да преминат по аления килим до специфичната платформа, където се снимаха с кмета Димитър Николов. След това всички се събраха за общ кадър, който да запечата вечно тържествения миг.



„ Искаме да ви подарим едно прелестно преживяване на най-хубавото място в Бургас – Морската градина. Нека директно до Моста и морето да запазим този момент в архивите на нашия град. Пожелавам ви най-голямото благополучие на света и където да отидете, тук в Бургас, ние ще ви чакаме да се върнете. Защото ви обичаме! Вие сте нашите прелестни деца и ние се гордеем с вас! Благодаря ви, че носите Бургас в сърцето си! Честито дипломиране! “, пожела на зрелостниците кметът Димитър Николов. Парапланеристи пожелаха на младежите и девойките от въздуха „ На добър час “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР