Снимка Булфото, архивПроф. Красимир Гигов, който оглави Националния ваксинационен щаб,

...
Снимка Булфото, архивПроф. Красимир Гигов, който оглави Националния ваксинационен щаб,
Коментари Харесай

Проф. Гигов: Правилата за ваксиниране ще пристигнат със самата ваксина

Снимка Булфото, списък

Проф. Красимир Гигов, който оглави Националния имунизационен щаб, приканва жителите да се имунизират, съобщи: " Правилата за имунизиране ще дойдат със самата ваксина. Общопрактикуващият доктор ще реши дали даден пациент е уместно да се имунизира... Няма да се изключим от интензивно наблюдаване на имунизациите. Нека се имунизираме, това е единственото характерно средство, другояче ще изгубим човешки животи. 

Изготвят се описи при общопрактикуващите лекари с имената на пациенти, които желаят да бъдат ваксинирани против Covid-19. Няма първи, втори и трети, има съществени групи, които ще се имунизират. Ваксинирането ще върви редом, само че с приоритет.

Той разясни, че първите 125 000 дози ще бъдат за хора, които работят в сериозните браншове.

Рискът е доста по-голям от изгодата, в случай че не си създадем имунизацията. Днес имаме способи, които доста по-бързо могат да дадат оценка за успеваемостта, токсичността на дадена ваксина. Науката непрекъснато напредва. Никоя компания не би си разрешила да пусне рисков артикул... Нека имаме вяра на науката. "

Той е безапелационен, че при изключително състояние страната се натоварва с финансирането на всички избавителни интервенции, по тази причина имунизациите ще бъдат безвъзмездни за всички.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР