Смелият ход на Беларус да не спира местното футболно първенство

...
Смелият ход на Беларус да не спира местното футболно първенство
Коментари Харесай

Огромни ползи за клубовете в Беларус заради завишения интерес към първенството

Смелият ход на Беларус да не стопира локалното футболно състезание разумно докара до засилен интерес към него от страна на цяла Европа. Клубовете към този момент изиграха по шест мача и пет отбора са поместени в границите на 3 точки на върха, което демонстрира, че шампионатът е забавен.

Скромният тим на Енергетик-БГУ е една от изненадите, откакто започва с три следващи победи. Веднага се заприказва за интерес на други клубове – главно на съветски - към футболисти на отбора. Специално от редиците на „ студентите “ се приказва за възможна продажба на капитана Алексей Носко в Динамо (Москва).

" Много клубове се интересуват – разкри треньорът на Енергетик-БГУ Владимир Белявски пред Sport24. – Звънят да питат и то освен за Носко. Има интерес и към други наши играчи и то от тимове освен от Русия, а и от Италия, Полша и други В момента всички гледат футбол от Беларус и ползата е по-голям. “ Въпросният Носко е на 23 години и играе като халф-бек. Цената му съгласно Transfermarkt е към 300 000 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР