Дясната група на европейските консерватори и реформисти може да промени

...
Дясната група на европейските консерватори и реформисти може да промени
Коментари Харесай

Никола Прокачини: Реформаторска група, търсеща баланс на властта в парламента на ЕС

Дясната група на европейските консерватори и реформисти може да промени курса на Европейски Съюз през идващите пет години, в случай че реализира огромни облаги на европейските избори през юни. Съпрезидентът Никола Прокачини обрисува визията си за Европа в The Global Conversation с Винченцо Дженовезе.

Тъй като изследванията от дълго време предсказват ​​скок в поддръжката за десните партии на изборите за Европейски Съюз през юни, наподобява е подготвен да има забележителна нова тежест в законодателното заседание. Блокът сплотява националистически насочени партии, в това число Братята на Италия, испанската Vox и Закон и правдивост на Полша. Те вземат закони за околната среда и изпълнителни пълномощия на Европейски Съюз, по-общо. Но те евроскептични ли са? Това е първият въпрос, заложен от The Global Conversation на съпредседателя на ECR. 

„ Не, това е доста неправилно “, упорства политикът Братята на Италия. „ Искаме да се върнем към първичната концепция за Европейския съюз, който е съюз от народи, които вършат н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР