Млад мъж в Reddit е получил над 11 000 реакции

...
Млад мъж в Reddit е получил над 11 000 реакции
Коментари Харесай

Психолог от Калифорния, „с разбито сърце“ от „токсичната“ семейна драма на тийнейджъра, споделена в Reddit: „Дълбоко тревожно“

Млад мъж в Reddit е получил над 11 000 реакции до момента за противоречивата фамилна обстановка той показа в обществените медии единствено преди ден, с клиничен психолог, който сподели на Fox News Digital в петък, че се усеща „ с разрушено сърце “ от „ надълбоко тревожната “ персонална драма, разказана в обявата. 

Тийнейджърът, на 16 години, загуби майка си през последните години от рак и в този момент явно се пробва да се оправи с опълчването сред себе си, татко си и новата брачна половинка на татко си - която докара своя лична три дребни деца в семейството – на фона на спор кой какво би трябвало да прави в дома.

„ Правя си обяд за учебно заведение самичък. Започнах да ги върша, когато бях на 11 и майка ми беше болна от рак и в този момент върша всичките си обяди “, написа младежът на страницата на Reddit, известна като AITA („ Аз ли съм дупката “), под потребителското име „ New-Potato5893 “.  

 

Тийнейджърът добави: „ Баща ми отхвърля да ми даде пари за обяд за учебно заведение, сподели, че няма н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР