Служители в Северна Калифорния разследват инцидент, при който ярка светлинна

...
Служители в Северна Калифорния разследват инцидент, при който ярка светлинна
Коментари Харесай

Метеорит разруши къщата на американец и уби кучето му

Служители в Северна Калифорния проверяват случай, при който ярка светлинна топка, пристигнала от Космоса, става известно астероид, разрушил къща в окръг Невада. Свидетели от целия район наблюдавали светлината, с цел да видят къде ще паднала. И за жалост, пътят ѝ я отвел до къща, която по това време е била населявана, написа БГНЕС.

'Flaming basketball' meteorite destroys Californian farmer's home

— BR (@raj65025523)

В диалог с новинарската емисия KCRA на NBC Дъстин Прочита споделя, че е бил в къщата с кучетата си, когато нещо се е блъснало в дома му и е провокирало пожар. " Чух огромен гърмеж ", споделя той. " И започнах да чувствам аромат на пушек. Излязох на верандата, а тя беше изцяло обхваната от пламъци. "

Прочита живее в спокоен, селски регион с хълмове, където пасе добитък, тъй че за хората е било елементарно да проследят пътя на хипотетичните галактически парчета.

Окръг Невада е дом на фермери и животновъди от няколко генерации. В нощта, когато къщата му е разрушена, Прочита таман бил нахранил кравите и е слушал музика на дивана си, когато галактическата канара е блъснала дома му. За благополучие той съумял да избави кучето си от породата рат териер. Опитал се да избави другото си обичано куче, само че не съумял. Кучето починало в пожара.

" Често съм гледал метеоритни дъждове като дете, само че не съм желал да падат в двора ми или върху покрива ми ", споделя Прочита пред KCRA news.

Прочита и брачната половинка му споделят, че ще съберат частите, потвърждавайки, че Вселената може би е била на тяхна страна, когато хипотетичната галактическа отломка е блъснала дома им. " Казаха, че шансът е едно на четири трилиона, тъй че допускам, че през днешния ден може би ще си купя билет от лотарията ", описа Прочита за оцеляването си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР