Служители на Министерството на вътрешните работи заедно със семействата си

...
Служители на Министерството на вътрешните работи заедно със семействата си
Коментари Харесай

Атрактивни демонстрации и добро настроение за празника на МВР

Служители на Министерството на вътрешните работи дружно със фамилиите си и доста посетители означиха 140-ата годишнина от основаването на ведомството. След тържествените церемонии денем, празникът продължи в Борисовата градина. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов поздрави сърдечно за празника сътрудниците си, с които работи от години и техните фамилии. Той пожела на всички да се забавляват в празничния ден и благодари на тези, които споделиха празника дружно със чиновниците на ведомството.

В спонтанната демонстрационна зона, из алеите на парка, публично бе показана новата техника на служители на реда, граничари, пожарникари и антитерористи.
20

Малки и огромни имаха опция да видят част от оборудването, благодарение на която 24 часа, седем дни в седмицата чиновниците на Министерство на вътрешните работи работят, с цел да подсигуряват сигурността на всеки един от нас: водометна машина и профилирани автомобили; мобилна система за дейно наблюдаване на далечно разстояние както през светлата, по този начин и през тъмната част на денонощието; мобилна лаборатория, оборудвана с механически средства за акуратен надзор и инспекция на документи за идентичност, документиране и онагледяване на експертни изследвания; патрулни коли с висока проходимост; профилирани коли за превозване на полицейски кучета; автомеханична стълба, профилиран автомобил за наблюдаване на горски пожари и други. 20
Зрителите следиха проява на уменията на антитерористите от Специализирания отряд за битка с тероризма. Курсанти от Академията на Министерство на вътрешните работи демонстрираха техники за задържане и полицейска персонална отбрана. Служители на отдел „ Пътна полиция “ демонстрираха опциите на системите за надзор на скоростта, осъществяване на инспекция в действително време, а с алко-очила, които симулират по какъв начин се трансформират усещанията при приложимост на алкохола, потвърдиха какъв брой е значимо да не се качваме зад кормилото пили. Ловкост при ръководството на мотоциклети демонстрираха служителите на реда от група „ Ескорт и пилотиране “ към Столична дирекция на вътрешните работи. За огромна наслада на дребните посетители в празника се включиха и чиновниците от група „ Конен ескадрон “ към профилираните полицейски сили на Столична дирекция на вътрешните работи и от бранш „ Кинология, закононарушения против животни и зоополиция “ към ГДНП, които се грижат за нашата сигурност благодарение на полицейски кучета и коне. Интерес провокираха и чиновниците на ГДПБЗН, които демонстрираха гасенето на „ пожар “.
20
За положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха музикантите от представителния духов оркестър към Академията на Министерство на вътрешните работи, надарените девойки от 4 Magic, признакът на актуалната българска музика АКАГА и обичаният на публиката Орлин Павлов, който бе и водещ на празничната стратегия.
20

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР