Служител на Института по биология и биомедицина NSU заяви, че

...
Служител на Института по биология и биомедицина NSU заяви, че
Коментари Харесай

Животинска отрова се оказа мощно лекарство

Служител на Института по биология и биомедицина NSU съобщи, че съветските експерти са създали неповторим състав на лекарство, включващо пчелна отрова. По време на опитите с животни се удостоверява неговата успеваемост против най-тежкото заболяване.

" Изпробвахме това лекарство върху плъхове в продължение на няколко години и макар че окончателната инспекция към момента не е подготвена, чакаме деня, в който ще стартираме да спасяваме на животи ", споделя Анна Деригина, представена от zdrave.to.
 Животинска отрова се оказа мощно лекарство

Учените въобще не са предполагали, че отровите са допустимо средство за лекуване на рак. Вече е известно сигурно, че отровата на бразилската външност Polybia paulista може да унищожи раковите кафези и да работи във възстановителна тенденция.

Специалистите от NSU създават технологии, които биха разрешили изолирането на лековитите съединения от отровата на елементарни медоносни пчели и също по този начин да основат аналози.

Според тях ензимът мелитин, присъстващ в отровата на пчелите, има способността да прониква в самата вътрешност на раковите кафези - в митохондриите, които провокират в себе си механизъм за саморазрушаване. Също по този начин, мелитинът може да помогне в битката против диабет вид 2 и инфектиране, споделят специалисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР