Анна-Мария Враджева стана Царица на розата - Карлово 2024 година.

...
Анна-Мария Враджева стана Царица на розата - Карлово 2024 година.
Коментари Харесай

16-годишна е Царица на розата – Карлово 2024 година СНИМКИ

Анна-Мария Враджева стана Царица на розата - Карлово 2024 година. Кметът на общината доктор Емил Кабаиванов връчи на красивата госпожица един от знаците на града – златна роза. Анна-Мария е на 16 години, от Карлово, ученичка в СУ „ Васил Левски ". Тя завоюва короната в конкуренция с още 11 чаровни и надарени девойки. За нейна първа подгласничка беше определена Йоанна Стоянкина, а за втора – Ванеса Памукова. Наградата на Асоциация на цариците на розата беше присъдена на победителката и е за благотворителна идея, определена авансово от всички претендентки.

Конкурсът се организира за първи път на открита сцена на площад „ 20 юли ", където девойките дефилираха в първия тур със спортно-елегантно облекло, а във втория бяха облечени с елегантни рокли, особено направени за всяко момиче от дизайнера с американска история - Ромина Сотирова. Седемчленно жури, управляван от Антон Минев - зам.-кмет на Карлово, дефинира носителката на купата и нейните подгласнички. Царица на розата Карлово 2023 Антония Лалова съобщи короната на Анна-Мария Враджева, която благослови земята и хората от Долината на розите.

Подарък от община Карлово за всички девойки бяха дизайнерските рокли, с които дефилираха. Царицата на розата беше удостоена с премия от 2000 лв.. Водещи на церемонията „ Царица на розата – Карлово 2024 " бяха Михаела Богданова и Емануел Синджирлиев. За положителното въодушевление на публиката се погрижиха експертите от Биг Бенд Пловдив. Вечерта приключи с DJ Атанас Янев, който застана зад пулта и направи ужасно музикално празненство на площад „ 20 юли ".



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР