Britain's Got Talent представи невероятен магически трик в шоуто в

...
Britain's Got Talent представи невероятен магически трик в шоуто в
Коментари Харесай

Дек Донъли от Britain`s Got Talent на ITV предупреждава, че сте ги зашили, докато забелязва подробности за магическо действие

Britain's Got Talent показа необикновен вълшебен трик в шоуто в събота, само че водещият Дек Донъли видя една детайлност по време на прослушването.

По време на последната част, Джей и Джос, двойка магьосници и илюзионисти, извършиха сватбена рутина от вълшебен трикове, оставяйки съдиите Саймън Коуел, Аманда Холдън, Алеша Диксън и Бруно Тониоли в цялостно съмнение.

Двойката стартира прослушването си, като описа за това по какъв начин са се срещнали, което беше на най-голямата магическа спогодба в света, след което демонстрираха сладостен миг от годежа си през 2019 година и по-късно сватбата четири години по-късно. Въпреки това, едно видео, което двойката нямаше, беше техният меден месец, защото те признаха, че към момента не са имали празника.

След това Джей и Джос помолиха съдиите за тяхната помощ, употребявайки балон. Всеки арбитър трябваше да държи балона и да уточни дата, месец и година, в която меденият им месец ще се организира, като Саймън избра 7-ми, а Аманда избра месец авгус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР