Водещият на HBO Бил Махер обвини медицинското заведение в САЩ,

...
Водещият на HBO Бил Махер обвини медицинското заведение в САЩ,
Коментари Харесай

Махер призовава за „събуден излишък“ на медицинското заведение в САЩ: „Страхува се“ да отстъпи от грижата за пола за деца

Водещият на HBO Бил Махер упрекна здравното заведение в Съединени американски щати, че се „ опасява “ да признае че е отишло прекомерно надалеч в разрешаването на малолетни лица да се подлагат на лекуване за смяна на пола.

Махер направи изказването по време на последния епизод на „ В действително време с Бил Махер “, отбелязвайки, че американските лекари приемането на грижи, потвърждаващи пола, сложи здравното заведение тук „ зад “ тези в Обединеното кралство и скандинавските страни, които неотдавна преоцениха сходни лекувания и ги не разрешиха в доста случаи.

„ Това е по този начин, за мен това е знак на толкоз доста пробудени остатъци, като си мислиш, че си толкоз напредничав, че в действителност си изостанал “, сподели Махер, обвинявайки Съединени американски щати, че са станали по-малко комплицирани от другите страни по този въпрос.

Водещият на HBO Бил Махер твърди, че здравното заведение в Съединени американски щати е „ доста обратно “ по въпроса за медицинските грижи, свързани с пола, спрямо европейските страни,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР