„Служебният здравен министър Стойчо Кацаров и правителството на Румен Радев

...
„Служебният здравен министър Стойчо Кацаров и правителството на Румен Радев
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Сарайският модел е моделът, който докара демокрацията в България

„ Служебният здравен министър Стойчо Кацаров и държавното управление на Румен Радев пропиляха цяло лято, тъй като се знаеше, че в този момент ще имаме тъкмо такава конюнктура.

Румен Радев трябваше да свика КСНС и да помоли партиите да реализират консенсус при него – всички партии да застанем зад една позиция “, това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Коментарът му бе във връзка влошаващата се конюнктура у нас с разпространяването на ковид.

„ Това е война. Война, която губим. Губим със ужасно доста човешки животи. Ние сме едни от дребното в Европа, които губим тази война “, безапелационен бе Цонев.

„ Никого не провокираме. Това е наш избор. Легитимен да го избере е единствено българският народ “, по този начин Йордан Цонев отговори на въпрос за какво още веднъж издигнаха Делян Пеевски за депутат.

„ Ако на задкулисието на Иво Пропокиев, на кръга „ Капитал “ и съдружните им партии това им се коства опасност, то - да, опасност е.

Сега несъмнено ще изберем Политическа партия в интервал - както аз ги назовавам, и ще получим министри на Иво Прокопиев “, безапелационен бе Цонев.

Изказване на Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “ (ПП), че се усеща „ морално чист “ за абсурда с двойното му поданство, обаче разпали пристрастеностите в студиото.

„ Незнанието не е аргумент. Невежеството не е мотив “, съобщи Цонев към Петков.

„ Сарайският модел е моделът, който докара демокрацията в България. Това е моделът, който пази нашата териториална целокупност “, безапелационен бе Цонев.

„ Ако на 21-и не сте знаели, то е трябвало някой да ви каже.

А кои актове, които сте подписали, би трябвало да бъдат анулирани, ще ви кажем в идващия парламент.

Ще ви кажем по какъв начин назначавате ваши хора.

Не искам този диалог да трансформираме в разговор, само че трябваше да покажете малко примирение за това, че сте поставим клетва пред президента, която нарушахте от казвате неведение.

Тази клетва ще положите и в Народното събрание. Тогава аз персонално ще ви попитам „ Нарушихте ли я предния път? “

„ Пандора “ е една огромна неистина. Г-н Пеевски е проверяван, тъй като е политик.

Корупцията е закононарушение, което се потвърждава единствено в съда.

В идващия парламент няма да намерим човек, който да има по-нисък морал от Вас. Не спряхте да лъжете “, сподели още Цонев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР