Служебният министър на транспорта Георги Тодоров се закани на служителите

...
Служебният министър на транспорта Георги Тодоров се закани на служителите
Коментари Харесай

Транспортният министър със закана към мързеливците

Служебният министър на превоза Георги Тодоров се закани на чиновниците в системата, които не работят и не следват положителните практики.

" Ще заменям хора единствено и само, когато видя, че не си извършват отговорностите и не следват положителните практики ”, сподели Тодоров по Нова телевизия.

Той съобщи, че познава чудесно системата. Започнах да работя в Министерството на превоза през 2000 година Ние сме част от длъжностен кабинет, чийто небосвод е много къс. Опитваме се всекидневно да работим на 100 %, сподели още Георги Тодоров.

Той разяснява и освобождението на шефа на държавния авиоотряд ген. Тодор Коджейков. „ С Ген. Тодор Коджейков се разделихме по взаимно единодушие. Причините са отстраняването му са професионални, а не персонални ”, посочи Тодоров.

Предстоящите избори ще са предизвикателство за „ Информационно обслужване “, сподели още министърът. И добави: „ Очаквам да извършват професионално своята работа. Ще работят по-бързо този път, само че това няма да е за сметка на качеството. Проверките целят да има обективност. ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР