След всички премеждия определено можем да кажем, че Индиана Джоунс

...
След всички премеждия определено можем да кажем, че Индиана Джоунс
Коментари Харесай

Антонио Бандерас влиза в Индиана Джоунс 5

След всички инциденти несъмнено можем да кажем, че " Индиана Джоунс 5 " се пробва да се мери със " Смъртта може да изчака " за наградата най-изстрадал филм.
 Харисън Форд,
Контузията, която Харисън Форд е получил на снимачната площадка

На " Индиана Джоунс 5 " не му върви

В последна сметка петият филм за Индиана Джоунс откри своите звезди в лицата на Мадс Микелсен (обзалагаме се, че той ще е злодеят), Фийби Уолър-Бридж и Бойд Холбрук. Снимките даже започнаха, само че последва случай, при който Харисън Форд пострада.

За благополучие не е било нищо съществено, тъй като работата си тече, а от Deadline разбираме, че филмът е привлякъл още една звезда в лицето на Антонио Бандерас .

Разбира се, не се и надяваме, че скоро ще разберем каква тъкмо е неговата роля, тъй като тази информация се пази в загадка. Преди " Индиана Джоунс 5 " ще можем да забележим Бандерас в Uncharted, където си партнира с Том Холанд и Марк Уолбърг.

Също по този начин и в испанската комедия Official Competition, където компания ще му прави Пенелопе Круз. Това, което няма по какъв начин да не ни направи усещане, е възрастта на актьорите.
 Мадс Микелсен,
" Индиана Джоунс 5 " си откри нова звезда

Мадс Микелсен се причислява към франчайза

Харисън Форд е на 79 години, Мадс Микелсен на 55 години, а Антонио Бандерас ще навърши 61 след по-малко от месец. Може би по-голямата част от екшъна ще падне на плещите на свежите попълнения - Фийби Уолър-Бридж (36) и Бойд Холбрук (39 години). А може и бъдещето на франчайза, знае ли човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР