След като прекара почти цяло лято там, наскоро Луиза Григорова-Макариев

...
След като прекара почти цяло лято там, наскоро Луиза Григорова-Макариев
Коментари Харесай

Луиза Григорова показа секси фигура след раждането

След като прекара съвсем цяло лято там, неотдавна Луиза Григорова-Макариев съумя да стигне до морето, без значение, че към този момент е зима, разяснява life.dir.bg.

Преди ден тя качи в персоналния си Инстаграм профил фотография от Созопол, с която завоюва възхищението на своите почитатели в платформата. Причината за това бе, че сподели страхотна фигура под тънкото облекло, с което театралничи пред фотографския обектив, застанала на балкона на жилището в курортния град, нает от нея и мъжа ѝ. На фрагмента Григорова е облечена с необятно долнище на пижама, съчетано с бял потник с тънки презрамки, под който не носи долни дрехи. Предизвикателно допълнение към тази картинка е обстоятелството, че с едната си ръка тя опъва дрехата напред, показвайки плоския си стомах.

" Късни сутрини на декемврийското море... ", гласи посланието към обявата ѝ, събрала до в този момент над 4 хиляди лайкове.

" Кога съумя да отслабнеш толкоз? ", чуди се в мненията един от феновете ѝ. " Най-красивата ", включи се различен. " Много си секси ", заключи трети.

По-късно тя зарадва почитателите си с още две изображения, направени на фона на разбиващите в пустия песъчлив бряг талази, само че на тях тоалетът ѝ към този момент отговаряше повече на студения сезон на открито. За последните изображения, показващи, че с половинката ѝ избират да се любуват на спокойствието, царящо надалеч от известните и настоящи зимни дестинации, тя бе заложила на необятен бежов пуловер, раиран сив панталон и топли боти в керемиден цвят.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР