След като преди няколко седмици ви информирахме за новия автомобил

...
След като преди няколко седмици ви информирахме за новия автомобил
Коментари Харесай

Кен Блок разпродава колекцията си от мощни Ford-ове

След като преди няколко седмици ви информирахме за новия автомобил с който Кен Блок ще се състезава през 2021 година, не щеш ли известният рали-пилот разпродава част от най-известните си коли употребявани през годините. Още предходната година, Блок заяви за преустановяване на 10-годишното партньорство сред него и Ford и не доста изненадващо, колите които се продават са точно от тази марка.



Първият от тях е Ford Fiesta от 2011 година, особено модифициран за третото Gymkhana видео. То е едно от най-гледаните видеа и на процедура слага началото на по-известните клипове от поредицата. Fiestа-та е със особено направени раздувки, модифицирано окачване и друг мотор, който генерира оптималната мощ от 600 конски сили и задвижване на четирите колела.



По-новата Fiesta от 2013 година също попада в листата за продажба, като този автомобил взима присъединяване допълнително клипове на Блок, като даже се изправя против болид от Формула 1, каран от Луис Хамилтън. Заедно с този Ford, Кен Блок реализира и първата си победа в Световния Рали крос шампионат.



Третия Ford е много по-скромен на външен тип с матова черна багра, гланцови детайли и бели джанти, само че пък не се отнася същото и за мотора. След редица ъпгрейди, лимитираният в 200 бройки RS200, доближава мощ от над 700 конски сили. Автомобила от 1976 година също е претърпял много промени по окачването, интериора и външния тип.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР