Момиче на 23 години е настанено в болница в Стара

...
Момиче на 23 години е настанено в болница в Стара
Коментари Харесай

Поредна Дебора?! Изверг смля от бой 23-г девойка в Стара Загора, едва е избягала от него

Момиче на 23 години е настанено в болница в Стара Загора след нанесен побой от нейния съжител нощта на събота против неделя. Това оповестяват в формалния бюлетин на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи. Във Второ Районно ръководство е получено известие, че жена бяга от мъж на улица в Стара Загора. На място неотложно е изпратен полицейски екип, който е открил, че 31-годишен мъж е нанесъл побой на съжителката си. Мъжът е арестуван за период от до 24 часа.
През миналия уикенд мъж на 28 години е влезнал в дома на някогашната си съжителка през нощта, като е отскубнал кичур коса от главата й и отправил закани по отношение на нея, след което напуснал жилището.
По двата случая са формирани досъдебни производства.
Припомняме, че при започване на август м.г. Народното събрание одобри дефинитивно измененията в Закона за отбрана от домашното принуждение. Чрез измененията се усилва кръгът от хора, които попадат под обсега на закона, като се включват и тези, които са в интимна връзка, продължаваща повече от 60 дни. До законодателните промени се стигна след случая от Стара Загора, при който момиче беше нападнато и нарязано с нож.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР