След като пред последния един месец много търговски обекти затвориха

...
След като пред последния един месец много търговски обекти затвориха
Коментари Харесай

Какво търсим в аптеките онлайн

След като пред последния един месец доста търговски обекти затвориха порти и всекидневието на всички ни претърпя поврат, въведените ограничения за обществена изолираност ограничиха контактите с външния свят оптимално. Без изненада, растеж започнаха да бележат и онлайн магазините, в това число и аптеките. Поне такова отбелязва и Apteka.puls.bg.

Те регистрират и смяна в потребителското търсене. Преди настъпването на епидемията с ковид доминират поръчките в категориите козметика, билкови артикули и някои всеобщи артикули за грип и простуда, отпускани без рецепта и с противотемпературен и обезболяващ резултат, както и медицински произведения.

Още през февруари обаче виждат настройката на потребителите да търсят и поръчват продукти за отбрана от разпространяването на новия вирус - санитарни материали и медицинските такъми, като хирургически маски, стерилни ръкавици. Много консуматори поръчват и артикули от категорията на имуностимулаторите за възрастни с витамини и минерали и питателните добавки. Последните са или комплекс витамини и минирали, или обособени като витамин С, витамин А и витамин Е.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР