След като Италианската футболна федерация започна разследване на Лацио, според

...
След като Италианската футболна федерация започна разследване на Лацио, според
Коментари Харесай

Скандал в Серия А: Заплашват Лацио с изхвърляне от първенството

След като Италианската футболна федерация стартира следствие на Лацио, съгласно " Гадзета дело Спорт " възможните наказания са " сред санкции до изхвърляне от шампионата ".

Футболната централа се намеси след следващите проблеми в римския клуб преди дуела от Шампионската лига против Зенит. От предходната седмица при " орлите " има доста неясноти по отношение на инфектираните с ковид.

Появи се информация за голям брой инфектирани, откакто цели 12 футболисти не отпътуваха за мача с Брюж в Шампионската лига на 28 октомври. После имаше много отсъстващи и за дуела с Торино в Серия “А” в неделя. През цялото време от Лацио по този начин и не разкриха дали в действителност има заболели и кои са имената им, само че пък от клуба нарекоха тестванията “фалшиво позитивни”.

От прокуратурата са почнали следствие по отношение на нарушение на здравния протокол във време на пандемия. " Гадзета дело Спорт " оповестява, че към този момент са разпитани президента на клуба Клаудио Лолито и лекаря на клуба Иво Пулчини. Взети са и направените проби преди мачовете с Брюж и Торино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР