Политиката не е място за пари. Правенето на пари е

...
Политиката не е място за пари. Правенето на пари е
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Доверието към ВМРО се връща

„ Политиката не е място за пари. Правенето на пари е в частния бранш. Всяко едно заплащане би трябвало да бъде съгласно труда, който човек поставя ”, разяснява претендентът за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по Нова ТВ. Той изясни, че в случай че не влезе в Европарламента, ще работи като правист, какъвто е по обучение. „ Политиката към момента ме изкушава, въпреки и след 18 години ”, сподели Джамбазки.

Според него има връщане на доверието към Вътрешна македонска революционна организация. „ Много по-малко хора отхвърлят да вземат листовки и брошури, в сравнение с през 2021 година Те стопират да приказват с мен ”, сподели Джамбазки.

„ Нашата позиция за Украйна е единна, обсъждали сме я и я следваме. Хората, които гласоподават за Вътрешна македонска революционна организация, на първо място гледат националния интерес. Ние се стремим да преценяме външно и вътрешнополитическите ползи през националния интерес ”, изясни претендентът за евродепутат. 

Според него страната ни трябва да бъде част от НАТО. „ Мястото на България е в Северноатлантическия контракт, само че ние би трябвало да водим доста по-активна политика в него и да бъдем доста по-активни във възобновяване на Българската войска. България би трябвало да може да се пази в НАТО ”, добави той.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР