След изящно представление, което обра овациите, видни балетисти, участвали в

...
След изящно представление, което обра овациите, видни балетисти, участвали в
Коментари Харесай

На балетната сцена призоваха за мир в Украйна

След изтънчено зрелище, което обра овациите, видни балетисти, взели участие в гала-спектакъл от турнето „ Роберто Боле и другари “ в Дубай не останаха равнодушни към тежката обстановка, в която се намира Украйна, и с най-силното обръщение, на което изкуството е способно, осъдиха войната.

В края на спектакъла той повика Яна Саленко – звезда на Берлинския балет, само че родом от Киев, където към момента живее цялото й огромно семейство – и я прегърна до момента в който беше обхваната в украинското знаме. Цигуларят Алесандро Куарта приглася по най-хубавия метод, като свири на украинския народен химн.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Roberto Bolle (@robertobolle)

Те се снимаха на фона на украинското знаме, като държат в ръцете си плакати, които приканват към „ мир “. На снимката  са Марта Петкова, Яна Саленко, Роберто Боле, Мария Айхвалд, Бианка Тексейра, Михаил Крчмар, Осиел Гунео и цигуларят Алесандро Куарта.

Турнетата на „ Роберто Боле и другари “ се вършат всяка година от 2014 година и всякога очароват феновете с магията на танца. А този път с изключение на огромния им гений, заблестя блестящо и мощната им съпричастност и поддръжка към хората в Украйна.
Нобелови лауреати, писатели и музиканти в поддръжка на Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР