Имахме нужда да направим промени в партията, да си видим

...
Имахме нужда да направим промени в партията, да си видим
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сега сме в изключителна форма, най-добра от всички и можем да управляваме

" Имахме потребност да създадем промени в партията, да си забележим грешките, да се активизираме и смятам, че в този момент сме в изключителна форма, най-хубава от всички и можем да управляваме ". Това сподели довечера в Плевен на предизборна среща водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той акцентира, че на ГЕРБ е необходим добър резултат на изборите на 9 юни, " с цел да имаме съображение като застанем да кажем, че в случай че ще вършим нещо, ние сме водещите и нашата стратегия ще се извършва ".

" Зад нас във всеки град стоят такива батальони от хора и аз съм задължен поради тях повече да не огъвам ГЕРБ, тъй като вие толкоз години ни вярвате, тъй като до момента не съм ви повел в никакъв случай по неверна пътека ", сподели още в обръщението си към събралите се в залата симпатизанти на партията.

Борисов добави, че идвайки към Плевен, е спрял на автомагистрала " Хемус ". " Както я оставих, по този начин си я погледах, а през вчерашния ден 50 минути не мога да мина през центъра на Велико Търново, целият поток отсам влиза през центъра. Сега към този момент ще я строите три пъти по-скъпо, благи българи, с три години по-късно, нека не е компрометирана поради естествените феномени ", разяснява водачът на ГЕРБ.

В предизборната среща бе показана листата с претенденти за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 15-и МИР-Плевен с лидер Пламен Тачев. Гости бяха и претендентите за евродепутати Андрей Ковачев и, както и някогашният финансов министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.   

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР