Елизабет Хърли се съмнява дали е могла да направи повече

...
Елизабет Хърли се съмнява дали е могла да направи повече
Коментари Харесай

Елизабет Хърли признава, че е можела да бъде „по-мила“, докато размишлява за трагичната смърт на бившите си Стив Бинг и Шейн Уорн

Елизабет Хърли се съмнява дали е могла да направи повече за някогашния си Стив Бинг и Шейн Уорн преди гибелта им (на фотографията предходната седмица)

Бизнесменът Стив, който е татко на сина на Лиз Дамян, се самоуби на 55-годишна възраст през юни 2020 година (Стив на фотографията през 2009 г.)

Играчът по крикет Шейн умря на 52-годишна възраст след инфаркт през март 2022 година (Шейн на фотографията през 2006 г.)

Филмова звезда Лиз упорства, че е оставила възприятията си „ на назад във времето ", с цел да може да се увери, че синът й Дамян ще бъде обгрижван след гибелта на Стив и Шейн.

Тя изясни: „ Наистина е мъчно. Като майка явно ви е грижа повече за това по какъв начин детето ви ще го одобри, в сравнение с за това по какъв начин вие.

" Така че би трябвало да поставите личните си усеща малко обратно горелка. Но въпреки това, и в двата случая, несъмнено, аз имах връзк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР