Бен Афлек подхранва продължаващите слухове за развод със съпругата си

...
Бен Афлек подхранва продължаващите слухове за развод със съпругата си
Коментари Харесай

Бен Афлек подхранва слуховете за развод на Дженифър Лопес, тъй като е сниман без брачна халка

Бен Афлек подхранва продължаващите клюки за бракоразвод със брачната половинка си Дженифър Лопес, защото беше забелязан да идва на фотосите на последния си филм Счетоводителят 2 без халка брачен пръстен в очите.

В четвъртък следобяд 51-годишният артист беше забелязан да се качва в колата си без пръстен на лявата си ръка, до момента в който беше на снимачната площадка и снимаше последното си продължение на екшън трилър. Това идва, защото холивудската двойка е център на клюки за разлъка през последните седмици две години откакто се ожениха. И до момента в който двойката изглеждаше като съвършен брак в документалния филм на Джей Ло „ Най-великата любовна история, в никакъв случай не е разказвана “, наподобява, че в парадайса може да има проблеми.

Зарязването на брачната халка на Бен и последното изявление на Дженифър карат доста почитатели да са уверени, че разводът сред двойката е неминуем. Тази седмица Джей Ло повдигна вежди, защото намерено забрани всички въпроси, свързани със брачна половинка й Бен и техния брак по време на пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР