След Джерард Бътлър и Майли Сайръс беше застигната от огненото

...
След Джерард Бътлър и Майли Сайръс беше застигната от огненото
Коментари Харесай

И Майли Сайръс без къща след пожара в Калифорния

След Джерард Бътлър и Майли Сайръс беше застигната от огненото злополучие, което бушува в Южна Калифорния и лиши живота на 31 души. Актрисата и певица заяви в Туитър, че къщата, в която живее с годеника си Лиъм Хемсуърт, е изгоряла, написа „ Холивуд рипортър “, представен от блиц.бг.

„ Напълно унищожена съм от пожарите, засегнали моя квартал. Аз съм една от късметлиите. Моите животни, любовта на моя живот, са съумели да се спасят и единствено това има значение в този момент. Къщата ми към този момент я няма, само че спомените, които имам с моето семейство и другари, си остават “, написа тя в обществената мрежа.

Певицата благодари на пожарната и полицията за тяхната работа и прикани 40-те си милиона почитатели да подаряват в помощ на потърпевшите от бедствието. Съсипаната звезда даже махна профилната си фотография от Туитър и в този момент там, както и на корицата, има единствено едно огромно черно леке.

Майли, Лиъм и Джерард Бътлър не са единствените звезди, наранени от пожара. Ким Кардашиян, Лейди Гага, Мартин Шийн и доста други бяха принудени да се изтеглят от първокласните си имения.

По последна информация на Си Ен Ен, починалите в огненото злополучие са 31, а 200 са изчезнали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР