Повечето от завършващите, които преминаха през ученето си под знака

...
Повечето от завършващите, които преминаха през ученето си под знака
Коментари Харесай

Ще реши ли демографската криза набор 2005? Ето какво споделиха бургаските абитуриенти

Повечето от завършващите, които минаха през ученето си под знака на пандемията, споделят, че просветителната система предстои на сериозна рецензия

Какво мислят бургаските зрелостници за просветителната система в страната? Кога е най-подходящият миг да направиш семейство и какъв брой деца би трябвало да имаш? Отговори на тези и още въпроси дадоха завършвашилите към този момент дванадесетокласници в морския град по време на къса анкета на Флагман, извършена малко преди баловете.

Едно от първите генерации, които на процедура минаха най-важните си години под знака на пандемията – в онлайн образование и липса на обществени контакти. Родените през 2005 година младежи през днешния ден не демонстрират знаци, че по някакъв метод стресът от локдауните и всички безумни ограничаващи ограничения са им повлияли. Устремени към старта на живота им, бургаските зрелостници ще опитат да потвърдят на себе си и да покажат на света, че са доста повече от това, което специалистите от екрана говореха за тях в интервала 2020-2022 година

Според тях, както и съгласно болшинството учители, просветителната система в България предстои на сериозна рецензия. Мнозинствтото от запитаните обясниха, че не са удовлетворени от това, което държавното обучение им дава и че с цел да успееш е нужно освен да искаш, само че и да имаш опция да си позволиш спомагателни курсове.

Демографската рецесия, в която живеем от над 20 години обаче наподобява е към своя край. Защото множеството запитани младежи обясниха, че желаят да останат в България и да имат фамилии тук с минимум 2 деца. Разбира се, в миг, който е комфортен за тях – в подобен миг, в който могат да изхранват бъдещите си фамилии.

Гледайте повече в нашето видео:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР