Славия записа първа победа през новия сезон в националния шампионат

...
Славия записа първа победа през новия сезон в националния шампионат
Коментари Харесай

Славия записа труден успех над Левски на леда в столицата

Славия записа първа победа през новия сезон в националния шампионат по хокей на лед, откакто победи с 4:2 Левски. „ Сините “ съумяха да поведат в първата третина, само че домакините върнаха два гола. Във втората двата тима си размениха по едно попадение и в третата Славия означи още един гол.

За спечелилите осъществиха Красимир Монов, Кристиан Симеонов, Мартин Миланов и Александър Кожухаров. Головете за Левски означиха Денис Димитров и Лазар Стефанов.

„ Стана сложен и оспорван мач, с доста непосредствен резултат. С оглед на опциите на двата тима направихме забавна игра. Много мощен мач направи вратарят на Левски, избави доста удари, в случай че не беше той резултатът щеше да е различен “, разяснява президентът на Славия Мартин Миланов.

„ Сигурен съм, че и другият ни мач с Левски няма да е елементарен, само че ще се борим да спечелим и него. Първите мачове този сезон не отразяват същинските ни благоприятни условия, защото прогресираме”, добави той

„ Успяхме да поведем, след което се получи оспорван мач. Това е равнището на двата тима, към момента изоставаме от Ирбис, НСА и ЦСКА, само че се видя, че сме заличили разликата със Славия. Допреди една-две години не можехме да си представим, че можем да се представяме на равнището на Славия – клуб, който има школа с обичаи. Момчетата са оптимистично настроени, защото имаме още един мач със Славия в постоянния сезон “, съобщи треньорът на Левски Иво Николов.

„ Специално желая да отбележа представянето на 15-годишния Лазар Стефанов, който вкара гол и се утвърждава като голмайстор в състава ни. За страдание, срещата за нас завърши с тежка травма – Георги Колев е със счупена ключица след тежък конфликт и рухване на леда и ще се наложи да претърпи интервенция, което ни слага в сложна обстановка преди идващите ни мачове”, сподели още наставникът.

Феновете на българския хокей могат да гледат репортаж от този мач в предаването „ Айсинг”, което се излъчва в неделя от 10:00 часа по B1B Box.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР