Слава Севрюкова е почти неизвестна българска пророчица, наричана софийската Ванга“. Севрюкова

...
Слава Севрюкова е почти неизвестна българска пророчица, наричана софийската Ванга“.
Севрюкова
Коментари Харесай

Неизвестните предсказания на Слава Севрюкова

Слава Севрюкова е съвсем незнайна българска пророчица, наричана „ софийската Ванга “.

Севрюкова е родена през 1903 година и от 8-9-годишна възраст демонстрира ясновидски качества. На 16 години се омъжва за белогвардейския бежанец Степан Севрюков.

Семейството се мести из разнообразни градове на страната, до момента в който най-после се заселва в София. Уменията на Слава Севрюкова са употребявани за задачите на науката.

Българският физик Иво Лозенски работил с пророчицата близо 30 години. Двамата съумели да изумят научните среди по света с в детайли изложение на устройството на кристалната решетка на силициевия кристал.

Това се случва 3 години преди американски учени да опишат тъкмо градежът на кристалната решетка. Заключенията им съответстват с казаното от Слава Севрюкова. Пророчицата имала рядката дарба да „ вижда “ устройството на атомите.

 Надежда

Ясновидските качества на Слава са употребявани и от българските секрети служби при разкриването на терористичната група, провела кървавите атентати по време на Възродителния развой.

Ясновидката Слава Севрюкова е предизвестила, че България ще преживее тежка национална злополука. „ Къс от живата ѝ плът ще бъде откъснат и причислен по кротичък път към югоизточната ѝ съседка. “

Севрюкова споделя, че единствено от българите зависи дали ще разрешат на страшното знамение да се сбъдне.

Пророчицата е предсказала, че след към 100 години колите ще могат да летят. Тя предсказва, че ще пристигна време, когато ще се съкрати пъпната шнур сред майката и плода, даже един ден пъпната шнур ще изчезне изцяло.

Друго нейно предсказване твърди, че след 1000 години съвсем всички хора ще имат ясновидски качества.

Самата Севрюкова изяснява своето ясновидство като наследствена заложба. Двамата ѝ братя, майка ѝ и баба ѝ също можели да предсказват бъдещето.

Слава Севрюкова е можела да види предходните си животи. Според нея във всичките си прераждания тя е имала свръхспособности.

В един от предишните си животи е била съветска графиня и е предсказвала бъдещето на императорския двор.

В различен живот е била Оракул в Древна Гърция и е изумявала хората с точните си предсказания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР