Виктория Бекъм сподели подкрепата си за сина си Бруклин, след

...
Виктория Бекъм сподели подкрепата си за сина си Бруклин, след
Коментари Харесай

Виктория Бекъм споделя сладка почит към сина си Бруклин и съпруга си Дейвид след негативна реакция

Виктория Бекъм показа поддръжката си за сина си Бруклин, откакто той получи отрицателна реакция за последния си урок по готвене.

Начинаещият готвач стартира да споделя уроци в обществените медии със своите почитатели, само че не постоянно получава възторжени мнения. В последната актуализация той измъкна „ Летящ холандец “ в спонсорирана рекламна договорка с Chosen Foods, само че почитателите се пошегуваха, че са „ чули, че McDonalds назначават “.

Той показа: „ Първо стартирате със мелене на месото, след което нарязваме малко картофи с два сходни размера, тъй че да може да се размени с кифличката. След това Бруклин изпълни тенджера с олио от авокадо – което коства £21 бутилката – преди да изпържи картофен чипс и да премине към бургера.

Феновете го подлагаха на критика, че употребява резени модифицирано сирене и „ неверен тип картофи “, само че Бащата на Бруклин се появи в Instagram, с цел да похвали сина си. Той написа: „ Моето момче просто обича да готви. Точно като татко си. Бургерът беше толкоз добър. Бюст. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР