OnlyFans се разследва дали прави достатъчно, за да предотврати достъпа

...
OnlyFans се разследва дали прави достатъчно, за да предотврати достъпа
Коментари Харесай

Ofcom разследва мерките за проверка на възрастта на OnlyFans

OnlyFans се проверява дали прави задоволително, с цел да предотврати достъпа на деца до порнография в абонаментния уебсайт.

Регулаторът Ofcom сподели, че е почнал публично произвеждане против Базирана в Обединеното кралство платформа заради опасения по отношение на използването на ограничения за инспекция на възрастта, предопределени да защитят лица под 18 години от несъответствуващи материали.

Съгласно съществуващите правила, предшестващи новия закон за онлайн сигурност на Обединеното кралство, платформите за шерване на видео, основани в от Обединеното кралство се изисква да предприеме подобаващи дейности, с цел да предотврати достъпа на лица под 18 години до нецензурен материали.

В отговор на това OnlyFans, сходно на други уеб сайтове, хостващи наличие за възрастни, вкара ограничения за инспекция на възрастта.

Офком обаче сподели, че откакто е прегледал изпратените от OnlyFans в отговор на публични претенции за информация, има „ учредения да подозира “, че платформата не е приложила своите ограничения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР