Слънцето вече става по-ярко и по-топло и ние със сигурност

...
Слънцето вече става по-ярко и по-топло и ние със сигурност
Коментари Харесай

5 модела очила, които ще носим това лято

Слънцето към този момент става по-ярко и по-топло и ние сигурно нямаме самообладание да извадим слънчевите си очила, макар че от време на време и в мрачните дни не се разделяме с тях. Сега обаче имаме мотив да прибавим някой нов чифт, по тази причина надничаме в новите сбирки, с цел да забележим какво ще бъде съвременно.

Този сезон измежду трендовете се завръщат по-големите и обемни модели , като те могат да бъдат с по-масивна рамка, само че и с по-фина, а някои припомнят на маска и макар че много покриват лицето, са доста добър вид за идващите дни.



Тъй като се прокрадват като ентусиазъм още веднъж и при облеклата, и при аксесоарите, не се изненадваме да забележим нови вариации на тези кръгли бохо очила, които постоянно сме харесвали, само че знаем, че не отиват на всеки.



Това важи и за ретро моделите с леко издължена форма вид „ котешко око “, които преоткрихме преди няколко сезона, и май още не сме подготвени да се разделим с тях. Откриваме ги в цветни рамки, тъмни, които се сливат със стъклата, и във вид с фини и железни рамки, което ги прави по-лесно адаптивни към ни.



Очилата с цветни стъкла също са модерно, само че тях по-трудно съумяваме да ги комбинираме с облеклата си, по тази причина пък постоянно ще бъдат добър акцент, в случай че обичате съчетания.

И несъмнено, класики като Ray Ban постоянно ще бъдат must have за модерните девойки, тъй че в случай че не сте сигурни какво е настоящо, просто изберете някой от техните емблематични модели.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР