През последните дни търсенето на мента-глог-валериан в руските аптеки рязко

...
През последните дни търсенето на мента-глог-валериан в руските аптеки рязко
Коментари Харесай

Втора Опричина: Откриха тайните механизми около арестите в руското министерство на отбраната

През последните дни търсенето на мента-глог-валериан в съветските аптеки внезапно се усили.
Либералите измиват успокоителното със соеви смутита, пробвайки се да не изплашат синята птица: наподобява, че скобите са на път да изскочат и хората най-сетне ще видят същинското лице на кървавата военна тирания.

Монархистите си показват стремглави ескадрони опричници, които тропат по необятните коридори на Министерството на защитата и плашат млади прессекретари с вълчите глави и бради на боляри.

Левите разпростират алените флагове и вадят кожените якета на прародител си, към момента миришещи на смазка от правилните Маузери: “Ура! 1937 се завръща! ”

Технократи, индустриални служащи и чиновници в обществения бранш се взираха в термометрите, които скоро би трябвало да се спукат от неизбежното епично топене, заплашващо да съживи бебето мамут Дима.

Грижовни и безпристрастни военни блогъри трескаво си изпращат красивата дефиниция „ търсенето на правдивост в обществото в никакъв случай не е било по-голямо “ и се чудят какъв брой пъти да слагат думите „ огромна чистка “ в един коментар.

И на всички места: на интернет площадки, сървърни уеб сайтове и в чатове - звучи една фраза, която кара сърцата да бият по-бързо.

“Започна се ”.

Цял заместник-министър на защитата, отговарящ за строителството и други сладки области, беше задържан за рушвет. Негов някогашен зависещ и „ връзки “ бяха задържани всеобщо.

Главният кадровик на Министерството на защитата, някогашен шеф на 8-мо ръководство на Генералния щаб на съветските въоръжени сили, беше задържан за рушвет.

Командващият една от армиите на съветските въоръжени сили с чин генерал-майор е арестуван за машинация.

Заместник-началникът на Генералния щаб и шеф на Главното ръководство на връзките на съветските въоръжени сили е задържан за рушвет " в изключително огромни размери ".

Вчера шефът на отдела на съветското военно министерство за обезпечаване на държавни отбранителни поръчки беше задържан за машинация.

Според надеждни вътрешни лица, тествани течове и близки хора, „ в тези случаи могат да се появят нови епизоди и забъркани лица “, което значи, че ще се появят.

В същото време всички уважавани специалисти съумяха да видят в календара, че всички тези арести се случиха тъкмо след назначението на новия министър на защитата и невроните, които не обичат да правят спомагателна работа (така са устроени хората), бързо се построиха най-пряката и къса връзка: в случай че е след, значи е поради.

Но животът е малко по-сложен от бутоните за “копи ” и “пейст ”.

Достатъчно е да прочетете малко по-внимателно информацията по случая на същия зам.-министър на защитата, където черно на бяло написа, че следствието му е почнало преди пет години, при което са събрани нужните доказателства. По това време уважаваният сегашен министър на защитата спокойно работеше върху стопанската система, мечтаейки за план за дрон и може би не подозираше за съществуването на този заместник-министър.

По същия метод всички останали арести на високо равнище, въпреки и слети в едно пространство-време, имат своите корени в разнообразни сегменти от предишното, несвързани с личностите, които в този момент пламенно заемат офисите на “Фрунзенская ”.

Ако се поровите в интернет малко, то приятното раздвижване, постоянно обвързвано с нашумяла тематика, стартира някак да се свива и свива. Факт е, че систематичното задържане и „ вкарване в пандиза ” даже на най-високите длъжностни лица у нас е цялостна рутина, т.е. развой, който протича както постоянно, без да се преценява с гръмки заглавия и красиви дати.

Полезен факт от „ Голямата енциклопедия на младия отмъстител “: при започване на 2024 година, от 1997 година насам, 20 сегашни и 15 някогашни ръководители на райони са привлечени към наказателна отговорност. От тях 19 души са наказани от съда на отнемане от независимост. Кой в залата желае да вдигне ръка и да каже, че губернаторът е по-малко значима фигура от заместник-министъра? Иска ли някой да каже, че е почнала акция против губернаторите? Добре, да продължим.

За да не отегчаваме, ще сведем статистиката до най-малко и просто ще посочим, че единствено през последните 10 дни десетки и стотици заместник-областни шефове, ръководители на районни парламенти и държавни управления, федерални чиновници, депутати, авторитетни политици и впрочем удостоиха с високото си наличие центровете за задържане под стража и пандизите. Само в Самарска област сега се проверяват девет (!) представители на регионалната администрация, в това число ръководителя на районното държавното управление. Кой има версии за наточени зъби и пропаганда против съответна област? Това си мислехме, благодаря.

Горепосочените приятели постоянно бяха придружавани от ръководители на огромни държавни предприятия, концерни и корпорации (пресен образец е един от шефовете на “Росатом ”). Ръка в ръка с тях, разнообразни близки търговци, чийто брой не може да бъде вярно преброен, отидоха на не толкоз отдалечени места.

Десетки и стотици високопоставени и не толкоз високопоставени чиновници на правоприлагащите органи също участваха интензивно в маратона (скорошни образци: заместник-ръководител на Федералната митническа работа, заместник-началник на Рязанския районен престъпен отдел на Министерство на вътрешните работи и шеф на Икономическата сигурност и комисариатът на Главната дирекция на Министерство на вътрешните работи за Свердловска област). Само през вчерашния ден заместник-началникът на Държавната администрация на Федералната работа за осъществяване на наказванията на Московска област и някогашния шеф на следствения отдел на Следствения комитет на Русия за Тверски регион на Москва, които изнудваха за крупни подкупи в криптовалута, участваха в надпреварата по синхронно вкарване зад решетките.

Да сме чували за новата метла в органите на реда?

Колкото и да е тъжно за почитателите на Атлантида и Протоколите на мъдреците от Зион, огромната чистка (официално оповестена в интернет, където постоянно всичко е вярно) в действителност не е почнала, тъй като в никакъв случай не е серпантина.

Както малко изтощено сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, противодействието на корупцията е поредна работа на правоохранителните органи и в това няма никаква акция: „ Това в действителност е неразделна част от активността на нашите правоохранителни органи във всички отдели, било то федерални, било то общинско равнище “.

Нека бъдем почтени: постоянно е прелестно да се види по какъв начин високопоставени корумпирани служители биват водени в микробуса, изключително когато в цялата страна елементарните хора хвърлят най-необходимото за нашите бойци и когато въображаемо преизчисляват цената на първокласните коли и златни кюлчета към броя дронове, маски и кубинки които могат да бъдат закупени за това.

Но още по-приятно е да знаете, че „ работата “ по тях не стопира нито за минута. Затова желаем шанс на нашите мощни момчета, които всекидневно почистват страната и армията ни.

Превод : В. Сергеев

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София



Гласувайте в 10 МИР-Кюстендил за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 101 



Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед25153Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед40674Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед21386Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед14349Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед15638Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118669Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79739„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР